Kom kijken bij Odense Heemskerk

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Het Odensehuis Heemskerk wordt zaterdag 1 september feestelijk geopend. Iedereen is welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden kunnen bij het Odensehuis terecht voor informatie, advies en ontmoeting.

Het Odensehuis Heemskerk is een plek voor mensen met geheugenproblemen - en hun naasten (mantelzorgers) - om zo lang mogelijk mee te blijven doen in de maatschappij. Odense in Heemskerk kent drie locaties. In Ontmoetingscentrum de Stut wordt één keer per week een inloop- en informatiemiddag georganiseerd. In Buurthuis de Schuilhoek wordt voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen op maandag en donderdag activiteiten aangeboden. Op de locatie van De Zorgspecialist aan de Marquettelaan kan men vijf dagen in de week terecht.
Tijdens de feestelijke opening kan iedereen kennis komen maken met de mogelijkheden die het Odensehuis biedt. Voor muziek wordt gezorgd door André Uitgeest.
De opening vindt plaatst aan de locatie aan de Marquettelaan 2 te Heemskerk. Voor een hapje en een drankje is natuurlijk gezorgd. Meer informatie via tel. 023-5100433 of Odenseheemskerk@dezorgspecialist.nl.

Meer berichten