Schoolschaatsen met Kees Jongert

  Nieuws
Leerlingen van de basisscholen krijgen op de kunstijsbaan te Haarlem het schaatsen onder de knie. (Foto: IJsclub Kees Jongert)
Leerlingen van de basisscholen krijgen op de kunstijsbaan te Haarlem het schaatsen onder de knie. (Foto: IJsclub Kees Jongert) (rodi.nl)

REGIO - IJsclub Kees Jongert organiseert in samenwerking met de gemeenten Beverwijk en Heemskerk een kennismakingscursus schaatsen. Deze cursus is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen in Beverwijk en Heemskerk. Gedurende tien weken krijgen de kinderen op zaterdagochtend schaatsles op de kunstijsbaan te Haarlem. De lessen worden gegeven door instructeurs van IJsclub Kees Jongert en starten op 6 oktober. De prijs van de cursus bedraagt 56 euro inclusief toegang. Betaling en schaatsenkeuring is op zaterdag 29 september in het clubhuis van Kees Jongert in park Assumburg te Heemskerk (tegenover de ingang van industrieterrein De Trompet) van 13.30 tot 15.00 uur. Uitsluitend contante betaling is mogelijk, er kan niet worden gepind. Aanmelden voor deelname kan door een e-mail aan andre.kieftenbeld@hccnet.nl te sturen.

Meer berichten