Burnin Burittos in CaféAcoustique

  Nieuws
Burnin Burittos: op 20 september in Café Acoustique. (foto aangeleverd)
Burnin Burittos: op 20 september in Café Acoustique. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Donderdag 20 september (de derde donderdag van de maand) is de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van het radio- en tv- programma Café Acoustique. Na deze prachtige zomer nog even terugblikken met de Mexicaanse muziek van de Burnin’ Burittos en het Heemskerks talent Jamie Jonker, zowel solo- als singersongwriter.
Jamie heeft al eerder opgetreden met Serendipity wat is opgericht door studenten van de muziekopleiding PACT in Amsterdam. Het PACT is een opleiding voor talentvolle jonge muzikanten en heeft al diverse bands voorgebracht die het hebben geschopt tot Pinkpop, Lowlands,The Voice etc. Uiteraard hoopt Jamie het ook zo ver te schoppen.
The Burnin’ Burritos en dichter Ronald M. Offerman brengen deze dag in Café Acoustique een deel van hun theaterprogramma 'On the road to Mexico'. Offerman vertelt over het geluk van thuisblijven, dicht over de liefde en verbaast zich over de wilde plannen van de Burritos, die dromen van een muzikale road trip naar Mexico. Tussen Offermans bespiegelingen door, soms cynisch maar altijd geestig, nemen de Burritos het publiek mee op een muzikale reis door het grensgebied van de VS en Mexico. Je hoort de allermooiste woestijnsongs en Mexicaanse dansliedjes. Grotendeel Spaanstalig, theatraal, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor.
Café Acoustique, donderdag 20 september in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van Ziggo via de tv of via internet( www.heemskerk.fm/luister). De avond wordt ook weer opgenomen door RTV IJmond en in reportage vorm later uitgezonden.

Meer berichten