Wens in vervulling: ritje in zijspan van motor

  Nieuws
De heer Velthuizen werd zondag door Rob de Groot opgehaald voor een ritje in het zijspan van zijn motor. (Foto: Gouden Dagen Heemskerk)
De heer Velthuizen werd zondag door Rob de Groot opgehaald voor een ritje in het zijspan van zijn motor. (Foto: Gouden Dagen Heemskerk) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Even uit de sleur van alledag zijn. Gouden Dagen neemt ouderen mee op stap. Afgelopen weekend werd in Sint Agnes en in Westerheem de 'Kom mee naar Buitendag' georganiseerd. Na de koffie met petit-four trokken bewoners met familieleden en omwonenden hun wandelschoenen aan voor een heerlijke wandeling buiten. Beide dagen was het prachtig weer en werd er volop genoten. In Sint Agnes werd ook de duofiets gebruikt om erop uit te trekken. Bij terugkomst stond er een heerlijke lunch klaar voor iedereen. Een mooie gelegenheid om nog even met elkaar na te praten. Het was een zeer geslaagd weekend en volgens de deelnemers en familieleden zeker voor herhaling vatbaar.
Vervulde wens: motor met zijspan
Afgelopen zondag ging de wens van de heer Velthuizen in vervulling. Zestig jaar lang reed hij motor en hij wilde dolgraag nog een keer mee op een motor met zijspan. Na een oproep op Facebook reageerde Rob de Groot enthousiast en bood aan te helpen deze wens te vervullen. Met zijn eigen helm in de hand kwam de heer Velthuizen naar beneden. Rob had een leuke route uitgestippeld in de omgeving. Snelwegen werden vermeden. Dolblij en met een grote glimlach op zijn gezicht kwam de heer Velthuizen weer terug. Hij heeft het fantastisch gevonden. Dankzij de hulp van Rob heeft Gouden Dagen Heemskerk de heer Velthuizen een prachtige dag kunnen bezorgen.
VIP-tafel
Op 14 oktober treedt het Gezelligheidskoor uit IJmuiden op in Westerheem. Aanvang 14.30 uur. Belangstellenden kunnen dit optreden bijwonen als VIP van Gouden Dagen. Opgeven kan bij Jolanda van Dam (06 22913188 / j.vandam@vivazorggroep.nl), zij is tevens de contactpersoon voor alle vragen over Gouden Dagen Heemskerk.

Meer berichten