Leuke gesprekken tijdens eerste Sportcafé

  Nieuws
Het eerste Sportcafé Heemskerk vond plaats in het horecagedeelte van sportcomplex De Waterakkers. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)
Het eerste Sportcafé Heemskerk vond plaats in het horecagedeelte van sportcomplex De Waterakkers. (Foto: Team Sportservice Kennemerland) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Tijdens de Nationale Sportweek organiseerde Team Sportservice Kennemerland samen met Heemskerk FM het eerste Sportcafé in Heemskerk. Aan de microfoon van gastpresentator Jason Houtkamp en Freek Koster van Heemskerk FM kwamen tal van interessante sportgasten. De avond werd geopend door Francis Heijneker van Team Sportservice, Kirsty van der Geest van de GGD en wethouder Aad Schoorl, die de uitzending tevens afsloot. Tussendoor ging het over topsport, jeugdsport, walking football en het Heemskerkse verenigingsleven. Bij elk onderwerp verschenen interessante gasten aan tafel met inspirerende verhalen, zoals over het aangepast sporten in de regio en walking football, waarbij het lukt om mensen opnieuw in beweging te krijgen of uit de eenzaamheid te halen. Het Sportcafé bleek een geslaagd probeersel, dat vraagt om een jaarlijks vervolg.

Meer berichten