Transformatorhuisje beklad

  Nieuws
De muren van het transformatorhuisje zijn beklad met zogenoemde 'tags', gestileerde handtekeningen of symbolen van de makers. (Foto: Jan van Tongeren)
De muren van het transformatorhuisje zijn beklad met zogenoemde 'tags', gestileerde handtekeningen of symbolen van de makers. (Foto: Jan van Tongeren) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Op de redactie ontvingen wij deze foto, gemaakt door Jan van Tongeren. "Een brutaal stukje vandalisme", zo omschrijft hij de bekladding van het transformatorhuisje in de wijk Broekpolder. Het object staat recht tegenover basisschool De Bareel aan de Waddenstraat 1 en is door onbekenden volgespoten met "tags". "Er zal vast wel iemand zijn die de gespoten initialen herkent en de desbetreffende personen op hun gedrag kan aanspreken", schrijft hij erbij. Hij vervolgt: "Dit kan toch écht niet in zo'n mooie buurt en ik hoop dat een publicatie dit soort asociale acties stopt. Mede, omdat deze 'graffity vervuiling' recht tegenover de school staat en de leerlingen niet de indruk mogen krijgen dat dit 'normale/getolereerde' acties zijn."

Meer berichten