Fietspaden De Baandert worden rood

  Nieuws

HEEMSKERK - De komende weken vinden er werkzaamheden plaats aan de fietspaden langs De Baandert tussen de Zevenhoeven en Maerelaan in Heemskerk. Deze fietspaden, inclusief die op de rotondes, worden voorzien van een rode asfaltlaag. Daarnaast krijgt het fietspad aan de kant van De Velst een waterdoorlatende constructie onder het asfalt.
Het water dat wordt opgevangen onder het fietspad komt middels een drainage terecht in de Neksloot aan de overzijde. Het fietspad aan dorpszijde wordt opgehoogd en watert in het park af. De werkzaamheden zijn gestart op 22 oktober en worden gefaseerd uitgevoerd.
Tijdens de werkzaamheden aan de fietspaden worden de fietsers omgeleid via één van de bestaande fietspaden. Gedurende de werkzaamheden aan de fietspaden op de rotondes worden de fietsers langs de werkzaamheden geleid. Vanaf maandag 22 oktober is de bushalte op de Baandert aan de zijde van De Velst tijdelijk opgeheven voor vier weken.
De eerstvolgende halte is aan de Maerelaan. Bij het asfalteren wordt de rotonde Zevenhoeven twee dagen afgesloten tussen 09.00 en 15.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Tolweg, de BP blijft bereikbaar. De totale werkzaamheden duren naar verwachting acht weken.

Meer berichten