10.000 euro voor 'Tools To Work'

  Nieuws
Met een naaimachine of gereedschapskist kunnen jongeren in Kenia en Sierra Leone zelfstandig aan de slag om zo een goed bestaan op te bouwen. (FOTO: AANGELEVERD)
Met een naaimachine of gereedschapskist kunnen jongeren in Kenia en Sierra Leone zelfstandig aan de slag om zo een goed bestaan op te bouwen. (FOTO: AANGELEVERD) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Kringloopwinkel De Groene Ezel heeft een bedrag van 10.000 euro geschonken aan stichting Tools To Work. Deze stichting zonder winstoogmerk helpt mensen een zelfstandig bestaan op te bouwen in landen als Kenia en Sierra Leone. Door kansarme jongeren de mogelijkheid te bieden een vak te leren, kunnen ze een toekomst opbouwen. De nadruk ligt hierbij op vaktechnisch onderwijs. Tools To Work ondersteunt hen door bijvoorbeeld naaimachines en gereedschapskisten te leveren. Gereedschappen, in de ruimste zin, zo luidt het motto, zijn de 'tools' om mensen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen. Kijk op www.toolstowork.nl voor meer informatie over deze organisatie. Het geschonken geldbedrag is bijeen gebracht uit de verkopen van tweedehands goederen in de kringloopwinkel aan de Lijnbaan 12-14 te Heemskerk. De opbrengst van de winkel wordt geschonken aan goede doelen over de hele wereld.

Meer berichten