'Muziek op schoot' in Cultuurhuis

  Nieuws
Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren. (foto aangeleverd)
Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren. Deze gezellige cursus is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd is het of het kind zelfstandig kan lopen. Als dat het geval is, zullen kind en begeleider veel plezier aan de cursus beleven.
De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen op vrijdagochtend, vanaf 9 november en de les duurt ongeveer 45 minuten. Bij veel animo worden er twee groepen van maximaal 10 kinderen (met een volwassene) gevormd. De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn.
De cursus is van 9.30 tot 10.15 uur Na de les is er gelegenheid om nog even gezellig na te zitten met een kopje thee/koffie en limonade. De cursus wordt gegeven in Cultuurhuis Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 5 (in het gemeentehuis) in Heemskerk door onze nieuwe muziek-op-schoot docent Deborah de Liever. Zij heeft veel ervaring ook met zanglessen en geeft ook les op basisscholen. Kijk op www.deborahdeliever.simplesite.com voor meer informatie over Deborah.
Meer info aanmelden kan via www.cultuurhuisheemskerk.nl. Info van ma t/m do van 13.00 tot 17.00 uur, tel: 0251-836003.

Meer berichten