ODIN `59 benoemt Marianne Kloes tot Lid van Verdienste

  Nieuws
Marianne Kloes te midden van de jubilarissen, links naast haar Peter Kloes en rechts Jaap van Aanholt. Achter van links naar rechts Hans Rosenberg, Hans Kremer, Steven Blokzijl en Dave de Pagter. (FOTO: AANGELEVERD)
Marianne Kloes te midden van de jubilarissen, links naast haar Peter Kloes en rechts Jaap van Aanholt. Achter van links naar rechts Hans Rosenberg, Hans Kremer, Steven Blokzijl en Dave de Pagter. (FOTO: AANGELEVERD) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van ODIN ’59 is Marianne Kloes benoemd tot Lid van Verdienste. Ze heeft veel voor de voetbalclub gedaan en altijd met een enorme gedrevenheid. Als ze ergens bij betrokken was, moest het ook helemaal goed gaan. Wie dat de laatste jaren met name ervaren heeft, is penningmeester Rob Tolstra. Hij roemde haar om haar punctualiteit en gedrevenheid om de kasstromen van de kantine correct en helder te laten verlopen. Met een welgemeend applaus stemden de aanwezige leden in met het voorstel om Marianne tot Lid van Verdienste te benoemen. Tijdens de vergadering werden ook enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Hans Kremer, die nog wekelijks zijn wedstrijdje speelt, kreeg de speld voor 25 jaar lidmaatschap. Dave de Pagter hing twee jaar geleden zijn kicksen aan de wilgen, maar bleef wel lid. Dat is hij inmiddels 40 jaar, net als Steven Blokzijl, momenteel actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van het jeugdbeleid. Drie mensen, die alle drie nog op meerdere gebieden actief zijn voor de club, werden onderscheiden voor hun 50-jarig lidmaatschap, namelijk Hans Rosenberg, Peter Kloes en Jaap van Aanholt.

Meer berichten