Gratis sporten in de kerstvakantie

  Nieuws
Volop plezier tijdens de sportinstuif. (foto: aangeleerd)
Volop plezier tijdens de sportinstuif. (foto: aangeleerd) (rodi.nl)

Het jaar 2019 gaat bij Team Sportservice Kennemerland sportief van start met de gratis kerstvakantieactiviteiten voor kinderen die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan. Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf via de website www.teamsportservice.nl/kennemerland digitaal inschrijven.
Op woensdag 2 januari starten de activiteiten met smashbal en een sportinstuif in sportcentrum De Bloemen te Castricum. Volleybalvereniging Croonenburg en Team Sportservice organiseren deze combiclinic voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Ze mogen een uur volleyballen, waarbij ze vooral veel gaan smashen en een uur vrij spelen tijdens de instuif in de gymzaal. Voor de allerjongsten van 2,5 tot 6 jaar is er funvolley. Bij deze variant wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de grondvormen van volleybal, zoals rennen, springen, spelen met ballonnen, rollen en spelen met de bal. Donderdag 3 januari wordt een mega sportinstuif voor kinderen van groep 3 t/m 8 gehouden in De Waterakkers te Heemskerk. Twee uur lang klimmen, zwaaien, trampolinespringen, voetballen of over de mega stormbaan.
Korfbalvereniging HBC en dansschool The Workout zijn ook aanwezig bij de sportinstuif en geven een te gekke korfbalclinic en dansles. Later op de dag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de mega kleuterinstuif. Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen op de stormbaan onder leiding van de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland. De vakantie wordt afgesloten met breakdance en slackline (balanceren op een strak gespannen band) op vrijdag 4 januari in De Velst te Heemskerk. Een uitdagende en stoere combiclinic onder leiding van breakdancedocent Falko de Graaf en slackline specialist Jonas Konijnenberg. Ga snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland voor inschrijvingen, het aantal plaatsen is beperkt. Op de website zijn ook de tijden en overige informatie te vinden.

Meer berichten