Video

Heemskerkse Patricia Goduto: Van Rotterdam Ahoy naar Theater Koningsduyn in Castricum

Uitgaan
Patricia Goduto tijdens haar solovoorstelling Code Rood in Rotterdam Ahoy.
Patricia Goduto tijdens haar solovoorstelling Code Rood in Rotterdam Ahoy. (Foto: E.Driessen)

REGIO - De Heemskerkse Patricia Goduto, voorheen werkzaam als zangeres bij Stage Entertainment staat op 19 november met haar eigen solovoorstelling Code Rood in Theater Koningsduyn. Zangeres en theatermaakster Patricia Goduto vertolkt middels autobiografische muziektheatervoorstellingen haar eigen levenservaring. 

Waar Goduto voorheen op de gesloten afdelingen van de psychiatrie zat staat zij nu zo vrij als een waar podiumbeest op de planken. Zij neemt haar publiek mee op een muzikale reis van zang en scenes. Thema’s als psychose en verslaving, liefde versus angst passeren de revue.

De tekst loopt door onder de foto


Foto: E. Driessen

Tijdens haar nieuwste voorstelling Code Rood weet Patricia te raken en te inspireren met een lach en met een traan. Met haar stem weet zij de juiste snaar te raken en emoties over te brengen. Toch is Code Rood beslist geen tranentrekker, maar een voorstelling met een prachtige boodschap en een boeiend verhaal.

Nieuwsgierig naar Code Rood en Patricia Goduto? Kom dan op 19 november naar Theater Koningsduyn in Castricum. Voor kaarten en meer informatie ga naar de website



Foto: E. Driessen