Kom langs bij Kaptein Schoenen.
Kom langs bij Kaptein Schoenen. ((Foto: PR))

Kaptein Schoenen en lederwaren

HAARLEM - 55 jaar geleden vestigde het familiebedrijf Kaptein schoenen en lederwaren zich in het pand Raadhuisstraat 99 in Heemstede. Mariska, de oudste dochter van Wim en Elly Kaptein, is de nieuwste generatie die vanaf dit jaar "aan het roer staat". Na een kleine verbouwing verwelkomen Mariska en haar team u graag in de winkel. Met de merken als Van Bommel, Giorgio, Mephisto, Waldlaüfer, Ara en Gabor is menigeen bekend. Moderne, prettig dragende schoenen voor dames en heren; vaak ook geschikt voor eigen zolen.

Maar er is veel méér

Niet alleen op schoengebied maar ook als u op zoek bent naar een reistas of koffer, bent u bij Kaptein aan het juiste adres. Samsonite, Eastpak en Jump voorzien met hun groot assortiment in de vraag naar praktische en lichtgewicht bagagemogelijkheden.

Daarnaast voeren wij o.a. merken als Claudio Ferrici, Casteleijn & Beerens, Mutsaerts en Gigi Fratelli als het u gaat om een mooie handtas, portemonnaie of zakelijke (laptop) tas. U kunt op uw gemak alles in de vernieuwde winkel bekijken. En mocht u advies willen, dan helpen wij u met plezier. Graag tot ziens bij Kaptein schoenen en lederwaren.

Kaptein Schoenen, Raadhuisstraat 99, 2101 HE Heemstede.

https://kapteinshop.nl/

Meer berichten