Uit- tip Foodfestival Eten op Rolletjes in Haarlem

HAARLEM - Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes keert van 28 tot en met 30 juni voor het vierde jaar op rij terug in Haarlem. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.

Lichtfabriek van 28 t/m 30 juni in het teken van intiem foodfestival

Voor Eten op Rolletjes selecteren de organisatie alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Lichtfabriek terrein vanzelfsprekend bij. Op de locatie staan ruim twintig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van flammkuchen van Flamm in de Kuchen tot een overheerlijk broodje pulled pork van Meat Up Baarn.

Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van artiesten als Jessica en Vermuyen and Friends. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich bij de Aap van Poot Poppenkast, Circus Snor, het PicNic springkussen, schmink en silent disco.

Frans Nagel: "Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek."

Vrijdag 28 juni van 16.00 - 23.00 uur

Zaterdag 29 juni van 13.00 - 23.00 uur

Zondag 30 juni van 13:00 tot 22:00

Kijk voor meer informatie op de website van Eten op Rolletjes

Meer berichten