Aangifte kan nu ook gedaan worden
Aangifte kan nu ook gedaan worden ((Foto: Communicatie politie.nl))

Aangifte via 3D-aangifteloket in Haarlem en Heemstede

HAARLEM/HEEMSTEDE - Op diverse locaties (politiebureaus en gemeentehuizen) kan aangifte gedaan worden bij een 3D-aangifteloket. U hebt direct contact met een politiemedewerker via een tv-scherm. Deze politiemedewerker zit in een bedienstudio op een andere centrale locatie en neemt de aangifte op zoals dat ook gebeurt op het bureau.

Slachtoffers van een misdrijf kunnen via 0900-8844 een afspraak maken om indien gewenst aangifte via de telefoon of via het 3D aangifteloket te doen. In het 3D-aangifteloket doet de aangever via een beeldscherm in persoon aangifte bij een politiemedewerker die op een andere locatie zit. Deze medewerker opent op afstand de deur, zet het scherm aan en maakt de aangifte op. Met een camera kan ook een legitimatiebewijs worden gescand. De aangifte wordt later thuis gestuurd. Het loket is tussen 08.00 en 22.00 uur beschikbaar. Andere manieren om aangifte te doen zijn via internet, persoonlijk aan het bureau of thuis.

Aangifte via een 3D-aangifteloket gaat bij vrijwel alle locaties op afspraak. U kunt een afspraak maken via 0900 - 8844 (belkosten). U kiest zelf of u via het 3D-loket aangifte wilt doen, en in welke plaats. U hoeft niet in deze plaats te wonen of te werken.

Haarlem (politiebureau, Costa del Sol 182)

Heemstede (Julianaplein 1)

Meer berichten