Linda de Mol.
Linda de Mol. ((Foto: Roy Beusker))

Heemstedenaren jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

HAARLEM - Vijftig inwoners van Heemstede uit postcodegebied 2102 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Heemstede daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Zondagavond 29 september is de ontknoping te zien bij SBS6

Wim (68) heeft een studioplaats gewonnen en vertelt: "Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Gelukkig gaat mijn vrouw mee, dan kunnen we het samen beleven. Als ik er nu over nadenk, heb ik er wel een goed gevoel bij. Ik weet nog niet of ik voor een prijs uit een grote koffer zou gaan of voor een finaleplek: dat hangt af van mijn gevoel op dat moment. Als ik een groot bedrag win, dan laat ik het geld eerst op mijn rekening staan om te besluiten wat ik écht wil. Sowieso gaat er een stevig bedrag naar onderzoek naar kanker in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis."

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Heemstede zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Meer berichten