Snuffelmug nu ook in Heemstede

Algemeen
Ruim 100 gasten kwamen naar de feestelijke, kleurrijke opening van het nieuwe kringloopwarenhuis Snuffelmug Heemstede.
Ruim 100 gasten kwamen naar de feestelijke, kleurrijke opening van het nieuwe kringloopwarenhuis Snuffelmug Heemstede. (Foto: Adam van Noort). )

HAARLEM - De regio is blij met het nieuwe kringloopwarenhuis. Onder de naam Snuffelmug is in Heemstede een prachtige winkel geopend. Op maar liefst 3.000 m2 op drie verdiepingen zijn heel veel herbruikbare spullen op allerlei afdelingen uitgestald.

De winkel heeft door de hoge, glazen pui een moderne uitstraling en door de omvang was het mogelijk om veel loopruimte te creëren. Het pand is bovendien voorzien van een lift en een koffiecorner. Je zou bijna zeggen: welkom Hudson Bay Heemstede... Maar vergis je niet. De prijzen zijn in Snuffelmug Heemstede erg interessant. Zo worden steeds meer spullen hergebruikt. En de winkel biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het mes snijdt dus aan drie kanten: tevreden klanten, hergebruik van spullen en sociale werkgelegenheid. Het kringloopwarenhuis richt zich op de gehele regio: Heemstede en omgeving, waaronder zeker ook Hoofddorp. De sfeer in de winkel is relaxed onder het mom: neem de tijd en kijk rustig rond. Iedereen kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht, helemaal vrij en gratis, aan de Cruquiusweg, nabij de Sportlaan. Het is slim om zo af en toe even binnen te lopen, want de voorraad spullen wisselt elke dag. Voor heel grote spullen en voor omvangrijke partijen heeft Snuffelmug als service een eigen ophaaldienst.

Kringloopwarenhuis Snuffelmug Heemstede

Cruquiusweg 37-A |www.snuffelmug.nl | www.facebook.com/snuffelmug

Winkel: 023 54 34 354 | Ophaaldienst 023 54 34 343