(Foto: ©judithcapponfotografie)

Kringloopcentrum Snuffelmug op tv

HEEMSTEDE - Het televisieprogramma "Typisch Heemstede" is deze weken in Heemstede veel besproken. Enkele bekende Heemsteedse inwoners zijn in hun dagelijkse leven gevolgd. Een van hen is kunstenaar Anouschka. Ze maakt 'Art Trouveau', kunst van dingen die ooit ergens anders voor bedoeld waren. Ze wordt gevolgd bij haar zoektocht naar gebruikte spullen in het nieuwe kringloopwarenhuis Snuffelmug aan de Cruquiusweg in Heemstede.

Typisch Heemstede?

Het grote bedrijfspand waar voorheen Vintage Store zat, is nu gevuld met een schat aan gebruikte spullen. Snuffelmug ontvangt gebruikte goederen van heel veel particulieren, maar ook van bedrijven en instellingen. Zij hebben goederen die zij niet meer gebruiken en stellen het graag beschikbaar aan anderen. Voor heel grote spullen en partijen hebben wij als service een eigen ophaaldienst.

10 april opening

Het nieuwe kringloopwarenhuis van Heemstede is sinds kort open. De verschillende afdelingen zijn goed gevuld. Het team van medewerkers en vrijwilligers is up to date. De kinderziekten zijn er nu uit. De voorbereidingen voor de officiële opening zijn gestart. Deze opening is gepland voor woensdag 10 april. Die kun je alvast in de agenda zetten.

Sociale werkgelegenheid

In de Snuffelmug kringloopcentra werken enkele tientallen mensen die niet zo gemakkelijk een betaalde baan zouden vinden. Wij bieden hen de mogelijkheid om nuttig werk te verrichten in een plezierige sfeer met collega's.

De hele wereld over

Goederen en spullen opnieuw laten gebruiken. Dat is het doel van onze Snuffelmug kringloopcentra. Hoe meer hergebruik, hoe beter voor de wereld. Minder nieuw produceren en minder de wereld over transporteren. Wie kan daar nou op tegen zijn?

Regionaal en lokaal

Snuffelmug vervult een kringloopfunctie in Haarlem en Heemstede en biedt gebruikte spullen aan voor schappelijke prijzen. Kringloopwinkel Haarlem, Surinameweg 9-b, 2035 VA Haarlem, 023 543 43 44. Kringloopwinkel Heemstede, Cruquiusweg 37-a, 2102 LS Heemstede, 023 543 43 54. Ophaaldienst: 023 543 43 43 of info@snuffelmug.nl. Bereikbaar maandag t/m vrijdag 9.00-12.30 en 13.00-17.00 uur. www.snuffelmug.nl.

Meer berichten