(Foto: Warmtepompen Kennemerland communicatie))
Bedrijf in Beeld

Nieuwe winkel Warmtepompen Kennemerland

  Bedrijf in Beeld

HEEMSTEDE - Warmtepompen Kennemerland en Boereboom Installatietechniek bundelen hun krachten en openden op donderdag 7 februari een duurzaamheidswinkel in Heemstede. De zaak is gevestigd aan de Binnendoor nummer 6. Reden van samenwerking is dat er veel onduidelijkheid is over het gebruik, de toepassing en kosten van warmtepompen in zijn algemeenheid.

"Gerichte voorlichting aan het publiek is noodzakelijk. Warmtepompen voor de verwarming van woonhuizen en kantoren heeft alleen effectief resultaat als er voldoende isolatie maatregelen genomen zijn zoals dubbelglas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie,"vertelt de directie van Warmtepompen Kennemerland. Bezoekers aan de winkel krijgen uitgebreid informatie over alle maatregelen die genomen kunnen worden.

Draagvlak

Warmtepompen Kennemerland heeft ervoor gekozen om met partners te werken op de diverse deelgebieden. De winkel adviseert, verkoopt en installeert zelf warmtepompen in samenwerking met Boereboom Installatietechniek. Met ruim 300 installaties van diverse soorten en verschillende merken warmtepompen heeft Warmtepompen Kennemerland veel ervaring. Voor de overige deelgebieden is primaire informatie en kennis aanwezig. Heeft een bezoeker bijvoorbeeld interesse in zonnepanelen en vloerisolatie, dan krijgt de bezoeker na de inleidende informatie contactgegevens van de specialist.

Meer berichten