Wende fase 5.
Wende fase 5. ((Foto: aangeleverd))

Start verkoop 30 woningen in Heerhugowaard

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - BPD Ontwikkeling start 28 november met de verkoop van de woningen in fase 5 van nieuwbouwproject De Wende in Heerhugowaard. Deze fase bestaat uit 30 woningen in verschillenden varianten. Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

De Wende fase 5 is een ruim opgezette wijk met een groen karakter. De woningen zijn duurzaam en gasloos en hebben een bijzondere architectuur met een strakke uitstraling. Het aanbod bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. De koopsommen van de woningen starten vanaf bij € 239.000,- v.o.n. en de woonoppervlaktes variëren tussen ca. 113 m2 tot ca. 165 m2. Een aantal tweekappers ligt aan het water.

Inloopavond

De online inschrijving start 28 november en dan is alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website: www.nieuwbouw-dewende.nl. Ook wordt een inloopavond georganiseerd voor belangstellenden om eventuele vragen te stellen. De inloopavond vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur in het gemeentehuis van Heerhugowaard (Parelhof 1). De betrokken partijen van het project, zoals de ontwikkelaar, de aannemer en makelaars, zijn hier bij aanwezig. Ook de Rabobank is aanwezig om vrijblijvend financieel advies te geven. De inschrijving sluit op maandag 9 december om 17.00 uur.

Meer berichten