Woodstock in Obdam zoekt personeel

  Bedrijf in Beeld

OBDAM - Woodstock is per direct op zoek naar personeel dat wil helpen met vloeren leggen: Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een 7 tot 4 en zoek je een part- of fulltime functie? Dan zoeken wij jou!

Jij:

- bent flexibel inzetbaar
- weet van aanpakken
- leeftijd is niet belangrijk

De aangeboden functies:

- vloeren leggen, o.a. hout en laminaat vloeren op de schuimbetonvloer isolatievloer

Werken in een enthousiast en gezellig team. We bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij wie wij zoeken? Stuur vandaag nog een e-mail naar: info@woodstock-vloeren.nl of bel direct naar 0226-47785. Even bij ons kijken kan ook in Butter 6 in Obdam.

Van houten visgraat vloeren tot kliklaminaat op vloerverwarming, diverse werkzaamheden die met vloeren leggen te maken heeft, klik hier voor meer informatie.

Bent u zelf handig of wilt u het leggen in eigen beheer doen, wij denken graag mee. Bij aanschaf van een vloer van ons helpen we u graag met tips en advies, zodat de vloer er ook zeker mooi in komt. Voor u fijn en ook voor ons.

Woodstock bezorgt indien gewenst alleen de vloer en geeft op locatie professioneel advies. Waar te beginnen: legadvies, waar op te letten, in gebruik name vloerverwarming, hoe te leggen bij kozijnen en dorpels, enz.

De garantie op de materialen blijft gelijk aan als wij de vloer zelf leggen. Vergeet de randafwerking niet, dit maakt een vloer helemaal af. Zelf schaven wij elke plint pas aan de onderzijde. Dit zodat er niet of zo min mogelijk gekit hoeft te worden en de plint de glooiingen van de dekvloer mooi volgt. Een neut bij het kozijn en een architraaf rondom het kozijn.

Bouw duurzaam, zelf helpen. Probeer zo min mogelijk lijsten en/of profielen te gebruiken en zo strak mogelijk te zagen. Dit zorgt ervoor dat het geen 'doe-het-zelf' uitstraling krijgt. Uiteraard wel altijd een speling respecteren.

Klik op 

https://woodstock-vloeren.nl/personeel-gezocht/

http://personeel-gezocht.info/zzpers-gevraagd-spoed/

om op de site te komen.

Meer berichten