Start verkoop 19 woningen fase 1C in ’t Zand-Noord

Partnerbijdrage
Start verkoop 19 woningen fase 1C in ’t Zand-Noord.
Start verkoop 19 woningen fase 1C in ’t Zand-Noord. (Foto: aangeleverd)

‘t ZAND – Gebiedsontwikkelaar BPD start in samenwerking met Kuin Vastgoedontwikkeling uit Bovenkarspel donderdag 14 januari met de verkoop van fase 1C in nieuwbouwproject ’t Zand-Noord in ’t Zand. Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel is tezamen met De Wolff & Partners verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. 

’t Zand-Noord fase 1C is de vervolgfase op fase 1B en betreft een ruim opgezette wijk met veel groen en een divers woningaanbod. Er worden 19 duurzame, gasloze woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en één vrijstaande woning. De koopsommen starten bij € 240.000,-- v.o.n.. 

De woningen in fase 1C zijn het sluitstuk van fase 1 in ’t Zand-Noord. In deze fase komen 4 rij- en 4 hoekwoningen, 10 twee-onder-een kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De rij- en hoekwoningen hebben ca. 123 of 133 m2 woonoppervlakte en liggen in twee rijtjes van vier woningen. De twee-onder-een kapwoningen hebben een woonoppervlakte tussen ca. 133 en 155 m2 en de vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 154 m2. In dit deelplan liggen 5 woningen, 4 twee-onder-een kapwoningen en de vrijstaande woning, met hun achtertuin aan het water. De verkoop start op 14 januari. De inschrijving zal online plaatsvinden en alle verkoopdocumentatie wordt beschikbaar gesteld op de website: www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars uit Schagen of Van Lierop Adviesgroep uit Breezand) of via de website van ’t Zand-Noord.