Hoe gaat de ‘participatie-fiat’ heten?

  Nieuws
De participatie-fiat. (Foto: aangeleverd)
De participatie-fiat. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSTEDE - De gemeente Heemstede heeft een nieuw hulpmiddel om participatie in Heemstede een extra stimulans te geven: een originele Fiat 500 uit 1967! De auto is geschilderd in schoolbordverf en kan dus beschreven worden met krijt.
Al direct bij haar komst naar Heemstede heeft burgemeester Astrid Nienhuis alle inwoners uitgenodigd om met initiatieven en ideeën te komen. Ook het nieuwe college van B&W dat op 31 mei is geïnstalleerd heeft participatie hoog op de agenda gezet en zoekt actief samenspraak met inwoners.
De Fiat is daarbij een ludiek hulpmiddel. Maar hij / zij moet nog wel een naam krijgen. Ook daarbij roepen we de hulp van inwoners in. Hoe moet de ‘participatie-fiat’, die als een rondrijdend ideeënbusje dienst kan doen, gaan heten? Het kan een persoonsnaam of een andere naam zijn. Geef uw suggesties door! Dat kan via communicatie@heemstede.nl of via de sociale media van de gemeente (www.facebook.com/gemeenteheemstede en www.twitter.com/heemstede). De leukste inzending verdient eeuwige roem en natuurlijk een ritje met de burgemeester in de Fiat. Suggesties insturen kan tot en met 26 juni 2018.

Meer berichten