Gouden Dagen bezorgt ouderen een mooie dag.
Gouden Dagen bezorgt ouderen een mooie dag. ((Foto: Aangeleverd))

Guido Lamm bij donateursconcert Gouden Dagen

HEERHUGOWAARD - Stichting Gouden Dagen is blij met haar donateurs en gouden vrienden. Want mede dankzij hen kan ze voor senioren die zelf niet of moeilijk in staat zijn om er eens gezellig op uit te gaan, kleine en grote 'gouden' momenten organiseren. Om de donateurs en vrienden persoonlijk te bedanken organiseert het Gouden Dagen Comité Heerhugowaard donderdagmiddag 7 maart van 15.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse feestelijke donateursbijeenkomst restaurant Het Arboretum aan het Tamarixplantsoen 1 in Heerhugowaard.

"Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren wij onder meer de besteding van de donaties in 2018, waarvoor het Gouden Dagen Comité haar gulle gevers zeer erkentelijk is", aldus Frits Weel, voorzitter van het Gouden Dagen Comité Heerhugowaard. "Een blik op onze jaarkalender 2019 laat zien dat we opnieuw een druk jaar krijgen met allerlei Gouden Dagen- festiviteiten, mede dankzij onze donateurs en vrienden."

The Voice Senior

De muzikale omlijsting wordt tijdens deze donateursbijeenkomst verzorgd door Heerhugowaarder Guido Lamm, zanger van het Nederlandse luisterlied en deelnemer aan het populaire tv-programma 'The Voice Senior'. Leuk weetje: Guido Lamm heeft jarenlang gewerkt als leidinggevende in de gezondheidszorg en bij verpleeghuizen. Het belooft een gezellig, muzikaal feestje te worden, in een ongedwongen sfeer.

Erbij zijn? Aanmelden kan via 072-5767200 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur) of c.dewilde@dprs.nl. Kijk ook eens op www.goudendagen.nl.

Meer berichten