Carnavalsvereniging Groen-Zwarte Reigers bestaat dit jaar elf jaar en dat moet gevierd worden.
Carnavalsvereniging Groen-Zwarte Reigers bestaat dit jaar elf jaar en dat moet gevierd worden. ((Foto: Aangeleverd))

Carnaval met Groen-Zwarte Reigers

HEERHUGOWAARD - Alaaf! Alaaf! Alaaf! De Waardse carnavalvereniging Groen-Zwarte Reigers bestaat elf jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Wat ooit begon als een samenvoeging van De Waertse Reigers en de Groen Zwarte Hijsers is onderhand uitgegroeid tot een groot succes als de welbekende Groen-Zwarte Reigers! Van gezellige feestjes in het Waertje (dat tijdens carnaval wordt omgedoopt tot de Leutbunker) via sociale uitjes naar verschillende verzorgingshuizen tot knallende feesten voor mensen met een beperking. De vereniging doet dit allemaal onder het mom: 'als zij niet naar ons kunnen komen, dan komen wij wel naar hen toe!'. Want ze is van mening dat iedereen behoefte heeft om af en toe eens los te kunnen gaan.

Carnaval gaat daarom deze keer vrijdag 1 maart van start, onder de bezielende leiding van Prins Reiger de elfde en prinses Natasja wordt het ook dit jaar een geweldig feest voor en met iedereen. Dus laat het normale leven eventjes achter je, zet je malle hoedje op en kom gezellig meedoen. Van jong tot oud, er is voor iedereen wel iets te vinden.

Meer informatie en het programma voor Carnaval 2019 is te vinden op groenzwartereigers.nl en facebook.com/groenzwartereigers.

Meer berichten