De Edwin Evers band is de headliner van zaterdag 28 september.
De Edwin Evers band is de headliner van zaterdag 28 september. ((Foto: aangeleverd))

Andre Hazes en Edwin Evers naar Heerhugowaard live!

HEERHUGOWAARD - Andre Hazes en Edwin Evers zijn de topacts op Heerhugowaard live! dat vrijdag 27 en zaterdag 28 september plaatsvindt. Dit tweedaagse, jaarlijks terugkerende evenement, wordt gehouden op het IJsbaanterrein in Heerhugowaard 't kruis. Een grote festival tent zorgt ervoor dat de bezoekers met alle weersomstandigheden kunnen genieten van alle artiesten die in de line up staan. Rodi Media heeft zich als mediapartner aan dit muzikale evenement verbonden.

De headliner op vrijdag 27 september is Andre Hazes & Band. Het optreden in Heerhugowaard zal zijn laatste publieke optreden zijn voordat hij zijn voorbereidingen gaat treffen voor de uitverkochte concerten in Ahoy Rotterdam. Het voorprogramma op deze Vrijdagavond wordt verzorgd door onder meer Peter Beense, Robbert van der Steenhoven en John West. Radio 10 DJ Rene Verkerk zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting en presentatie.

Volledige bezetting

Ondanks de propvolle agenda van de Edwin Evers Band komt deze muzikale topact zaterdag 28 september toch naar Heerhugowaard Live!. De Edwin Evers Band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland en heeft een zeer volledige bezetting van maar liefst elf personen, inclusief blazers! Dat staat garant staat voor een bruisende show met een groovy jaren '70 en '80 repertoire.

Geheim

Het voorprogramma op deze avond houden is nog even geheim maar wel heeft de organisatie inmiddels bekendgemaakt dat Radio 10 DJ Dennis Verheugd de muzikale omlijsting en presentatie verzorgt.

Voor beide dagen zijn Golden Circle tickets en Regular tickets te bestellen via de website www.heerhugowaardlive.nl. Hier staat ook alle informatie over het tweedaagse evenement.

Meer berichten