Stichting Babyspullen organiseert Vriendenweek.
Stichting Babyspullen organiseert Vriendenweek. ((Foto: aangeleverd))

Samen aan de slag

HEERHUGOWAARD - Wegens het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een Vriendenweek georganiseerd door Stichting Babyspullen. In de week van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni worden de deuren geopend voor groepen vrienden, buren, familie, collega's et cetera onder het motto: 'Samen aan de slag'.

Samen met je beste vrienden een middag op stap gaan, met je buren een barbecue organiseren of met de hele familie een fietstocht maken is natuurlijk hartstikke leuk, maar het voldane gevoel dat verkregen wordt na een paar uurtjes helpen bij Stichting Babyspullen hebben, is goud waard. Die inzet draagt actief aan een goede start van een kind. Want wist je dat in Nederland één op de negen kinderen wordt geboren in armoede? Stichting Babyspullen vindt dat elk kindje recht heeft op een goede start en daarom worden babystartpakketten verstrekt aan gezinnen die een kindje verwachten en op of onder de armoedegrens leven.

Gezellige sfeer

Samen met het vaste team gaan de vrijwilligers aan de slag in het distributiecentrum in Heerhugowaard: donaties uitzoeken, kleertjes sorteren en opvouwen of startpakketten maken. Met een paar uur extra hulp is de stichting al heel erg geholpen! Natuurlijk wordt gezorgd voor een gezellige sfeer, genoeg werk en lekkernijen voor bij de koffie. Dus meldt een vriendclub, sportelftal, zangkoor of team van collega's nu aan en ontvang naast grote dank ook een leuke foto voor op Social Media of de verenigingswebsite. Om alvast in de stemming te komen of vrienden enthousiast te maken, kun promotiemateriaal worden aangevraagd of een inzamelactie worden gestart. Neem daarvoor contact op via onderstaand mailadres.

Inschrijving geopend

De inschrijving voor volgende dagdelen is vanaf nu geopend: maandag 17 juni van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Dinsdag 18 juni van 9.00 tot 12.00 / 13.00 van 16.00 / 19.15 van 22.00 uur. Woensdag 19 juni van 9.00 tot 12.00 uur. Donderdag 20 juni van 9.00 tot 12.00 / 19.15 tot 22.00, Vrijdag 21 juni 9.00 tot 12.00 uur. Opgeven kan via het emailadres info@stichtingbabyspullen.nl, vermeld hierbij met hoeveel personen jullie komen. Ook voor vragen kan worden gemaild.

Meer berichten