Wie zwemt er mee?
Wie zwemt er mee? ((Foto: Archief))

Zwemvierdaagse in Zwembad Waardergolf

HEERHUGOWAARD - Zwembad Waardergolf organiseert ook dit jaar de Zwemvierdaagse. Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli kunnen deelnemers gedurende vier dagen 250 of 500 meter zwemmen. Ze hebben vijf dagen de tijd zodat er één keer ingehaald kan worden. Als herinnering aan deze prestatie ontvangen deelnemers een fraaie medaille waarop staat hoeveel keer men heeft deelgenomen. Het evenement wordt dit jaar voor de gehouden.

Deelname aan de Zwemvierdaagse kost € 9,-. Het bezit van een A-diploma is verplicht. Vaste klanten van het zwembad met een geldige toegangskaart betalen € 7,90. De inschrijving is inmiddels gestart, zowel online als bij de receptie van Waardergolf. De opening is maandag 8 juli om 16.00 uur. Deelnemers hebben de mogelijkheid om vier dagen te zwemmen tussen 16.00 en 20.00 uur. De Zwemvierdaagse wordt vrijdag 12 juli om 18.00 uur afgesloten met een spetterende disco met loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Dit duurt tot 20.00 uur. Volwassenen kunnen ook 's morgens tussen 09.30 en 11.00 uur zwemmen.

Nadat deelnemers hun baantjes gezwommen hebben, mogen zij tijdens de uren van de Zwemvierdaagse nog vrij zwemmen in het doelgroepen- en recreatiebad.

Meer weten? Bel 072-5675040 of kijk op www.heerhugowaardsport.nl. Inschrijven voor de zwemvierdaagse kan online en bij de receptie van het zwembad.

Meer berichten