Senioren maken er met elkaar een feestje van.
Senioren maken er met elkaar een feestje van. ((Foto: Archief))

'Met elkaar, Voor elkaar' viert eerste verjaardag

HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Heerhugowaard, organiseerde vorig jaar juli onder de naam 'Met elkaar, Voor elkaar' een eerste kennismakingsbijeenkomst voor senioren die behoefte hebben aan meer persoonlijk en onderling contact.

Het was de start van een groep die elke eerste dinsdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar komt in de bibliotheek om elkaar te ontmoeten, met elkaar te praten over allerlei thema's en om mee te denken over de programmering van activiteiten. Een groep mensen die inmiddels ook buiten de bibliotheek dingen met elkaar onderneemt. Er sluiten zich nog steeds nieuwe mensen aan en er zijn nog steeds nieuwe mensen welkom.

Inmiddels bestaat 'Met elkaar, Voor elkaar' één jaar. Een jubileum dat gevierd werd met een kijkje achter de schermen bij de Raadstede, een informatief (en actief) programma met als afsluiting een gezamenlijke lunch.

De volgende bijeenkomst van 'Met elkaar, Voor elkaar' is dinsdag 1 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Meer berichten