De medewerkers van Lidl Heerhugowaard staan te popelen om hun vernieuwde winkel aan de klanten te laten zien.
De medewerkers van Lidl Heerhugowaard staan te popelen om hun vernieuwde winkel aan de klanten te laten zien. ((Foto: Sebastiaan Rozendaal))

Lidl heropent winkel in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Supermarktketen Lidl heropent woensdag 11 september de vernieuwde winkel in Heerhugowaard. Na een ingrijpende verbouwing is de winkel in aan de Middenwaard 300 vierkante meter groter geworden.

De winkel heeft een compleet andere indeling gekregen en het assortiment is vergroot. De entree is verplaats en bevindt zich aan de buitenzijde van het winkelcentrum. De winkel heeft zeven klassieke kassa's en zes zelfscankassa's. Dankzij de nieuwe broodsnijmachine kunnen klanten zelf hun brood snijden. "Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. De nieuwe zelfscankassa's, de brede gangpaden en het verruimde assortiment zijn aanwinsten voor onze klanten", aldus trotse supermarktmanager Marcel.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Marcel om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste honderd klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Lidl Middenwaard is maandag tot en met zaterdag open van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
 

Meer berichten