Wie volgt Jan Franx op als burgemeester van Koggenland?
Wie volgt Jan Franx op als burgemeester van Koggenland? (Foto: gemeente Koggenland)

Koggenland betrekt inwoners bij werving burgemeester

Koggenland betrekt inwoners bij werving burgemeester

KOGGENLAND - De werving van een nieuwe burgemeester is een zaak voor de hele gemeente. Daarom kunnen Koggenlandse volwassenen én kinderen op een speelse en creatieve manier hun ideeën meegeven in de selectieprocedure.

De gemeente Koggenland gaat op zoek naar de beste kandidaat voor het burgermeesterschap. Hiervoor heeft de gemeenteraad een vernieuwende aanpak voorgesteld. Volwassenen kunnen in enkele woorden aangeven wat zij van de nieuwe burgemeester verwachten. Kinderen kunnen een bijdrage leveren door te tekenen wat zij belangrijk vinden. Zo wil de gemeenteraad een breed draagvlak krijgen in de zoektocht naar een nieuwe burgemeester. Maandag 18 november wordt de profielschets vastgesteld door de gemeenteraad, als aftrap van de wervingsprocedure.

Meedoen
Volwassenen geven hun mening via www.koggenland.nl/burgemeestergezocht Dit kan tot 20 oktober. Kinderen kunnen tekenen wat de nieuwe burgemeester doet, of hoe de nieuwe burgemeester eruit ziet. Deze tekeningen krijgen een prominente plaats in het gemeentehuis en een aantal wordt aan het functieprofiel toegevoegd. Tekeningen kunnen worden ingeleverd bij de receptie, of in gescand en gemaild worden naar griffie@koggenland.nl.

Meer berichten