(Foto: rodi.nl)

Volkers helpt VHC Jongens langs Used Products

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Autobedrijf John Visser de koppositie weten te behouden. De promovendus had het een half uur lastig tegen NVDB, maar wist in de laatste tien minuten dan toch het verschil te maken: 5-2. VHC Jongens bv blijft de eerste achtervolger, na de 4-2 zege op Used Products Heerhugowaard. Rick Volkers maakte drie van de vier treffers voor VHC.

Schildersbedrijf Mol kende weinig problemen met SMP/De Verse Kippen en liet een ruime 8-3 zege noteren. Kieskeurig klom op naar plek vier na een 3-2 zege op Fietsvoordeelshop.nl. Café Muizenvreugd boekte de eerste overwinning van het seizoen tegen Reyez!: 7-0. Chelsea en De Heertjes/Albinotrouwringen 1 hielden elkaar in evenwicht: 1-1.

123Borstels.nl-Cup

Ook na drie speelronden in de 123Borstels.nl cup is Energy Trust nog zonder puntverlies, al ging het niet makkelijk in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Renses Automobielbedrijven. Ook het op een fraaie derde plaats staande Damclub SNA is nog ongeslagen. Deze keer werd Vakantiehuis Thandiwe aan de zegekar gebonden: 5-1. Nummer twee Tips Thailand moest aan de bak tegen Beemsterboer, maar won toch met 4-3. Zonneveld Elektro verloor kansloos met 2-10 van Van Dijk Borstelwerken.nl. Veel spannender was het duel tussen Jan Sprenkeling Square en Jos Kamp Assurantiën. Jos Kamp stond al snel met 4-1 voor, maar via een hattrick van Steven van Tunen kwam Jan Sprenkeling langszij (4-4). Jan Sprenkeling leek de wedstrijd uiteindelijk met 7-6 te gaan winnen, maar in de laatste minuut zorgde Lars van der Zel ervoor dat Jos Kamp toch een puntje overhield aan dit duel: 7-7. Horizon Transport & Koeriersdiensten ten slotte won met 4-2 van debestevergelijkingssites.nl.

Meer berichten