Ook voor kapotte kledingstukken is het Repair Café het juiste adres.
Ook voor kapotte kledingstukken is het Repair Café het juiste adres. (Foto: Pexels.com)

Repair Café Heerhugowaard zet deuren open

HEERHUGOWAARD - Een koffiezetapparaat of stofzuiger in het huis die het niet meer doet? O jee, en die scheur in dat kledingstuk! Laat het repareren door vrijwilligers van het Repair Café. Toegang is vrij, wél wordt er een bijdrage voor de onkosten gevraagd.

Maandag 28 oktober van 14.00 tot 16.30 uur is in de Rivierenwijk het Spaarne 58a open voor het herstellen van elektrische apparaten. Dinsdagmiddag 29 oktober kan men van 14.00 tot 16.30 uur terecht in de Bibliotheek, Parelhof 1 voor het herstellen van kleding en elektrische apparaten. Vrijwilliger worden bij het Repair Café. De organisatie is op zoek naar een gastvrouw of -man, dame of heer voor textielreparatie, een coördinator en een cursusleidster voor het geven van een cursus 'Werken met de naaimachine'. Meer info op www.metelkaarinhhw.nl/vrijwilligersvacatures onder organisatie Repair Café

Volg het Repair Café Heerhugowaard ook via www.facebook.com/RepairCafeHeerhugowaard, www.repaircafeheerhugowaard.nl en twitter.com/RC_HHW. Weggooien? Mooi niet! Kom met je reparaties langs bij het Repair Café.

Meer berichten