Laat horen wat je in huis hebt!
Laat horen wat je in huis hebt! ((Foto: Pexels.com))

Brassica houdt kinderaudities voor 'Doctor Zhivago'

HEERHUGOWAARD - Houd je van musicals, kun je goed zingen en ben je ouder dan acht jaar kleiner dan 1,60 meter? In samenwerking met De Zangfabriek houdt Brassica Musicals kinderaudities voor enkele rollen in 'Doctor Zhivago'. Stuur voor zondag 17 november je filmpje in en wie weet schitter je in april op het podium van Cool kunst en cultuur!

Brassica Musicals zoekt enkele jonge talenten om mee te spelen in de musical Doctor Zhivago in april 2020. Deze kinderen moeten goed kunnen zingen én acteren en ze mogen geen podiumvrees hebben. Enthousiasme is natuurlijk ook heel belangrijk! Auditie doen kan door het insturen van een filmpje naar info@de-zangfabriek.nl. De inzendingen worden beoordeeld door zangcoach Lianne Kenter van De Zangfabriek. Een kleine selectie wordt daarna uitgenodigd voor een persoonlijke auditie.

Op de site van Brassica is te vinden aan welke eisen de kinderen en hun filmpje moeten voldoen. Ook staat er bij welk liedje je moet meezingen voor je auditie. De filmpjes worden alleen bekeken door de zangcoach, regisseur en muzikaal leider. Na de audities gooit Brassica de filmpjes weer weg, zodat ze niet zomaar zonder jouw medeweten op internet terechtkomen.

Meer berichten