Wie heeft er een leuke pen?
Wie heeft er een leuke pen? ((Foto: Pexels.com))

Schrijf mee aan het magazine van WPW

HEERHUGOWAARD - Hoor je weleens: 'Wat kan jij leuk schrijven!'? Lees dan vooral verder. Wonen Plus Welzijn is een brede welzijnsorganisatie, actief in de regio Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard en Langedijk. Actief op het gebied van jongerenwerk, welzijn en praktische dienstverlening.

De vrijwilligers spelen een onmisbare rol binnen de organisatie. Velen staan klaar waar het gaat om uitvoeren van klusjes in huis en tuin, huisbezoek, maaltijdbezorging, het assisteren bij het servicepunt of activiteiten. Zo ook bij het WPW magazine dat gemaakt wordt door een team vrijwillige redacteurs. Dit biedt een kijkje achter de schermen en bevat achtergrondverhalen over abonnees, vrijwilligers, diensten, projecten en actuele, maatschappelijke thema's. Ontdek hoe mooi het is om mensen in het voetlicht te zetten en te boeien met jouw verhaal. Schrijf over onderwerpen waar WPW mee bezig is of een thema dat jij vindt passen in het blad. In veel gevallen maak je ook de bijbehorende foto's.

Kun jij goed luisteren, doorvragen en heb je liefde voor schrijven? Dan is onze interesse gewekt. Je krijgt ondersteuning van een beroepskracht die je interviewtechnieken leert, schrijftips geeft en ondersteunt bij het opbouwen van een artikel. Het magazine komt drie keer per jaar uit en heeft een oplage van 7.500 exemplaren. Zie je het voor je, jouw naam bij een verhaal in het WPW magazine? Reageer dan. WPW is nu namelijk op zoek naar een extra vrijwillig redacteur die het team Langedijk/Heerhugowaard komt versterken.

Meer informatie is verkrijgbaar bij i.vroling@wonenpluswelzijn.nl of via 0226-318050.

Meer berichten