(Foto: )

Noordenders tonen hun creativiteit tijdens elfde editie Winterfair

HEERHUGOWAARD-NOORD - De leukste en gezelligste fair van West-Friesland wordt al elf jaar gehouden in Heerhugowaard-Noord! Op zeventien verschillende locaties en met in totaal meer dan vijftig deelnemers laten de Noordenders al hun kunstnijverheid en creativiteit zien. Een ander iets aparts schenken met de aankomende feestdagen? Of op zoek naar een leuke blikvanger voor in huis? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen. Zaterdag 23 en zondag 24 november staat bij alle deelnemers de deur wagenwijd open van 10.00 tot 17.00.

Binnen Heerhugowaard De Noord is sprake van een grote mate aan creativiteit. Dat is terug te zien in allerlei sfeerartikelen, woondecoraties, kunstvoorwerpen, sieraden, kaarten en dergelijke maar ook in typische streekspecialiteiten zoals wijn, soep en tal van zelfgemaakte lekkernijen. Veel artikelen zijn zelfgemaakt en dus uniek. Het is wel verstandig om voor de Winterfair een paar uurtjes uit te trekken. Wie overal langs wil gaan, is namelijk wel even bezig. De meeste locaties liggen niet ver van elkaar en zijn lopend of op de fiets te bezoeken en herkenbaar aan een 'rode kerstboom' bij de entree.

Alles is op locatie bij de deelnemers thuis of in de tuin. De route en informatie is bij iedere deelnemer te zien en te verkrijgen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer berichten