De onderscheiden koorleden met hun echtgenotes. Rechts de voorzitter van de Parochieraad.
De onderscheiden koorleden met hun echtgenotes. Rechts de voorzitter van de Parochieraad. ((Foto: Aangeleverd))

Onderscheidingen bij koor Sint Caecilia 't Kruis

HEERHUGOWAARD – Voor mensen blijft het bijzonder als zij voor hun verdiensten met een onderscheiding worden gewaardeerd. Het overkwam een drietal leden van het Gemengd koor Sint Caecilia van de Heilige Familie Parochie in Heerhugowaard-'t Kruis.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in buurthuis De Deel kregen Aad Braak en Albert Verberne het eremetaal opgespeld. Jan de Vries, die om gezondheidsredenen niet aanwezig kon zijn, krijgt op een later tijdstip de versierselen overhandigd.
Johan Zwemmer, voorzitter van de Parochieraad van de Heilige Familieparochie, roemde de grote waarde van het koor voor de parochiegemeenschap en had lovende woorden voor de onderscheiden koorleden.

Allen ontvingen een jaartalinsigne met bijbehorende oorkonde. Voor Albert Verberne was dat vanwege zijn vijftigjarig lidmaatschap en voor Aad Braak en Jan de Vries omdat zij gedurende 25 jaar met hun tenorstemmen een belangrijke plaats in het koor innemen. Alle onderscheidingen hadden de volledige instemming van het Bisdom.

Meer berichten