Zanger Dirk Zeeman weet de karakteristieke sound van Neil Young dicht te benaderen.
Zanger Dirk Zeeman weet de karakteristieke sound van Neil Young dicht te benaderen. ((Foto: Aangeleverd))

Neil Young Cover Band in De Brink Obdam

OBDAM - De Neil Young Cover Band verzorgt zondag 12 januari vanaf 15.30 uur een optreden in sociaal-cultureel centrum De Brink in Obdam.

Dit gezelschap staat bekend als de meest authentieke Neil Young tributeband van Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke passie voor classic rock in het algemeen en Neil Young in het bijzonder! Sinds de oprichting in 2005 hebben zij een royaal repertoire opgebouwd met klassiekers zoals 'Old Man', 'Like a Hurricane' en 'Harvest', maar ook recenter werk zoals 'After the Garden' en 'Boxcar'. Leadzanger Dirk Zeeman weet de sound van Young bijzonder dicht te benaderen. Die unieke sound, in combinatie met de sterke podiumpresentatie van de band, maakt dat deze mannen zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia hebben opgewerkt tot één van de meest toonaangevende acts in het tributecircuit.

De voorverkoop voor deze spetterende muzikale avond is inmiddels gestart. Kaarten kosten € 6,- (in de voorverkoop) en zijn te hier bestellen. Kaarten aan de zaal kosten € 8,- (indien nog beschikbaar). Wacht niet te lang, want vol is vol! Sociaal-cultureel centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Meer berichten