Foto: Archief

Derde zege op rij voor zaalvoetballers Used Products

HEERHUGOWAARD - Na zeven wedstrijden in de L'Arcade Administratie-Cup heeft Autobedrijf John Visser al een voorsprong van zeven punten in handen op de eerste achtervolger. De koploper had het lastig tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1, maar sleepte in de slotfase toch de overwinning binnen: 6-4.

Café Muizenvreugd gaf in de laatste seconden de overwinning uit handen tegen NVDB: 1-1. Ook in de wedstrijd tussen Kieskeurig en Schildersbedrijf Mol moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt: 4-4. Used Products Den Helder versloeg Chelsea met 2-1 en houdt daarmee zicht op plek twee. VHC Jongens en Fietsvoordeelshop.nl deelden de punten: 1-1. Reyez! boekte een belangrijke overwinning op SMP/De Verse Kippen: 6-3.

Koploper onderuit

In de 123 Borstels.nl-cup leden koploper Energy Trust en nummer twee Jan Sprenkeling Square beiden een verrassende nederlaag. Daardoor was Beemsterboer (dat de koploper met 7-3 versloeg) de grote winnaar van deze speelronde. Jan Sprenkeling Square ging zelfs met nóg grotere cijfers onderuit: het ging met 2-9 de boot in tegen Horizon Transport & Koeriersdiensten. Tips Thailand greep de (gedeelde) tweede plaats na een 4-3 zege op Jos Kamp Assurantiën. Vakantiehuis Thandiwe boekte een 3-2 overwinning op debestevergelijkingssites.nl en Damclub SNA leed de vijfde nederlaag op rij; Zonneveld Elektro won kinderlijk eenvoudig met 7-2 en staat nu ook tweede. Renses Automobielbedrijven blijft stijf onderaan staan na een 3-6 nederlaag tegen Van Dijk Borstelwerken.nl.

Meer berichten