Bij Bakkums Boetje gunnen ze iedereen een mooie kerst.
Bij Bakkums Boetje gunnen ze iedereen een mooie kerst. ((Foto: Aangeleverd))

'Wie gun jij een kerstboom?'

HEERHUGOWAARD - Bij Bakkums Boetje aan de Middenweg 452 gaan ze met de seizoenen mee. Zo is afgelopen weekend de verkoop van Nordmann-kerstbomen van start gegaan. "Maar de feestdagen staan bij ons ook in het teken van omkijken naar je medemens, iets doen voor een ander en een ander blij willen maken", vertelt Susan Bakkum. "Niet iedereen heeft het even breed, maar we verdienen allemaal de gezelligheid van een kerstboom!"

Vanuit die gedachte geeft Bakkums Boetje in samenwerking met MET Welzijn daarom drie prachtige, echte Nordmann-kerstbomen weg! Susan: "We hopen dat onze actie anderen ook inspireert om iets voor een ander te doen in deze periode. Misschien is er een ondernemer die bijvoorbeeld een paar kerstbomen wil sponsoren voor Heerhugowaardse families die het niet zo breed hebben, of die op een andere manier een bijdrage wil leveren die aan het verhogen van de feestvreugde voor een ander."

Ken je iemand die in Heerhugowaard woont en die hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een mailtje naar vóór 7 december naar Susan of Suleika. Diegene taggen in het bericht op de Facebookpagina van Bakkums Boetje kan ook. Zondag 8 december om 12.00 uur is de trekking; belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Suleika van MET Welzijn zorgt ervoor dat de bomen - voorzien van gezellige lichtjes - bij de winnaars terechtkomen.

Kerstman

Zaterdag 7 en zondag 8 december is er sowieso veel gezelligheid bij Bakkums Boetje. Susan: "Dan hebben we de koffie met appelgebak en glühwein klaarstaan. Ook loopt er een kerstman rond. Zaterdag staat The King of the Grill met heerlijke broodjes grillworst bereid, op een bijzondere Green Egg-grill. Zondag is de stroopwafelkraam aanwezig met versgebakken wafels. Susan: "We hopen op een grote opkomst, om samen de gezellige kerstperiode mee in te luiden!"

Kijk voor meer informatie op de site en Facebook.

Meer berichten