Zing mee met Caecilia.
Zing mee met Caecilia. ((Foto: Pixabay))

Caecilia zoekt mannen voor uniek theaterproject

LANGEDIJK - In 2020 viert Nederland 75 jaar vrijheid. In dit kader komt Caecilia Muziektheater met een unieke musical over de Tweede Wereldoorlog.

De musical werd geschreven door Lars van der Brugge en de muziek is van Sasja Dries en Jasper Teule. Het is 1938. In theater Bellevue werken artiesten aan hun revuevoorstelling. We maken kennis met theaterdirecteur Guus Adema, regisseur Ronald Groen en de vele mannelijke en vrouwelijke acteurs, dansers en zangers. We zien hoe deze mensen met elkaar omgaan, maar ook hoe hun houding ten opzichte van elkaar veranderd, naarmate de oorlog dichterbij komt. Wie is er nog te vertrouwen en wie niet?

Goed en kwaad

Een verhaal over gewone mensen die keuzes moesten maken tussen goed en kwaad. Een musical waarin liefde, vertrouwen, geloof en vriendschap de basis vormen. Het publiek in de zaal is als een theaterstoel die de ontwikkelingen meemaakt van de voorstellingen in 1938 tot aan de bevrijding in 1945.

Meedoen?

Voor dit unieke interactieve theaterproject zoekt Caecilia mannelijke acteurs (met spel, zang en danservaring). Ben je op zoek naar een uitdaging? Geef je dan snel op! Maandag 9 en 16 december zijn er audities in Partycentrum Concordia te Noord Scharwoude. Nader tijdstip van de auditie en inhoud volgt na opgave.

Meer berichten