De kunst van het ouder worden.
De kunst van het ouder worden. ((Foto: Pixabay))

Film 'De kunst van het ouder worden' bij GGZ Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - GGZ Noord-Holland Noord vertoont maandagmiddag 16 december de film 'De kunst van het ouder worden', waarin drie mensen in beeld gebracht worden die gedurende hun lange leven veel hebben meegemaakt. De film nodigt uit tot gesprek waarvoor na afloop gelegenheid is. Belangstellenden zijn van harte welkom om de film te komen bekijken bij GGZ NHN aan het Stationsplein 138 in Heerhugowaard.

In de film worden drie mensen in beeld gebracht die veel hebben meegemaakt. Zij vertellen over hun leven en vooral hoe zij zich staande weten te houden en (weer) zin in hun leven proberen te brengen. Hoe zij een nieuwe persoonlijke balans vinden in wat ze willen en wat ze kunnen. Hoe zij hun dag structureren; hun zelfbeeld en zelfvertrouwen oppoetsen en vasthouden, hoe zij voor zichzelf opkomen, zorgen voor relaties met vrienden, kennissen en buren, en er een gezonde leefstijl op na houden. Het is een film over het koesteren van de mogelijkheden en de kansen die het leven biedt. De film nodigt uit tot gesprek en daar is nadien gelegenheid voor. Na afloop bespreken we de film samen met maatschappelijk werker Zehra Gökce en psychiatrisch verpleegkundige Diane de Bruin.

De filmmiddag is maandag 16 december vanaf 14.15 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en wordt gehouden bij GGZ Noord-Holland-Noord aan het Stationsplein 138 in Heerhugowaard. De entree is gratis; men kan zich ter plekke melden bij de receptie. Meer weten? Stuur een mailtje of bel 088-6565000.

Meer berichten