Kapotte kledingstukken verdienen een tweede kans.
Kapotte kledingstukken verdienen een tweede kans. (Foto: Archief)

Laat je kapotte apparaten oplappen door Repair Café Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Elektrische apparaten, kerstverlichting of iets anders dat stuk is, een gat of naad los in je feestkleding. Bij het Repair Café kun je allerlei reparaties uitvoeren. Weggooien? Mooi niet! Repareer ze samen met deskundige vrijwilligers in het Repair Café Heerhugowaard. De toegang is vrij, wel wordt er een bijdrage voor de onkosten gevraagd.

Dinsdagmiddag 17 december van 14.00 tot 16.30 uur is het Repair Café open bij Wonen Plus Welzijn aan de Rozenlaan 2 voor het herstellen van kleding en elektrische apparaten. Maandag 23 december van 14.00 tot 16.30 uur kan men in de Rivierenwijk, Spaarne 58a, terecht voor het herstellen van elektrische apparaten. Op oudejaarsdag is er géén Repair Café in de Bibliotheek aan de Parelhof 1.

In het nieuwe jaar start het Repair Café dinsdag 7 januari aan de Rozenlaan 2 en is vervolgens maandag 13 januari te vinden aan het Spaarne 58 en dinsdag 28 januari op het Parelhof. Alle locaties van 14.00 tot 16.30 uur.

Volg het Repair Café Heerhugowaard ook online, op Facebook en Twitter. Het Repair Café zoekt nog naar vrijwilligers voor onder meer het herstellen van kleding en de ontvangst van bezoekers. Meer info op de site of bij het VrijwilligersPunt Heerhugowaard.

Meer berichten