Kinderen en team zijn klaar voor de Kids with Attitude kersttournee!
Kinderen en team zijn klaar voor de Kids with Attitude kersttournee! ((Foto: Charlotte Tromp/Bureau NU))

Kersttournee van Kids with Attitude langs Waardse zorgcentra

HEERHUGOWAARD - 'Kinderen van nu zingen liedjes van toen', dat is het uitgangspunt van de Kids with Attitude Kerst-tournee die de kinderen deze maand langs de vele verzorgingstehuizen uit de regio zal brengen. De jongens en meisjes zijn vanaf augustus hard aan het werk om alle liedjes, uit het hoofd, in het Nederlands, Engels, Frans en Duits te kunnen zingen. Nu ze hierin zijn geslaagd belooft het een feest der herkenning voor de bewoners en bezoekers te worden. Speciaal voor hen die de jaren vijftig en zestig bewust hebben meegemaakt!

Het publiek kan een sfeervol koor optreden, met pit, verwachten met daarin prettige musical luister liedjes en sfeervolle, nostalgische kerstmelodieën. Speciaal voor de ouderen is daarnaast een negen minuten durende Liedjes van Toen-medley gemaakt die de kinderen in solo's en in koor zullen zingen. De Kids, in leeftijd variërend van zes tot en met twaalf jaar en allen afkomstig uit de regio, hopen het publiek een geweldig fijn nostalgisch optreden te kunnen geven.

Artistiek leider Ruben Rijnveld: "Met ons aankomend 25-jarig bestaan wilden we iets goeds doen voor de maatschappij. We geloven in de kracht van muziek en willen deze tournee graag voor en samen met de (eenzame) ouderen doen. De inzet en het enthousiasme van de kinderen hierin was hartverwarmend en goud waard. We hopen dat de ouderen dit ook zullen merken, horen en vooral voelen als we - kosteloos - voor hen mogen optreden!" Zaterdag 14 december start de tournee in Zuyder Waert. De tour wordt zaterdag 21 december afgesloten met twee optredens in het Oude Gemaal (tickets) en in de restaurantzaal van wijkcentrum De Zon (besloten).

Meer berichten