Deze tributeband is niet van echt te onderscheiden.
Deze tributeband is niet van echt te onderscheiden. ((Foto: Wim Lanser))

Ode aan koningen van symfonische rock in Cool

HEERHUGOWAARD - Electric Light Orchestra, de band van Jeff Lynne, scoorde in zijn hoogtijdagen in de jaren zeventig de ene hit na de andere. De Engelse tributeband Explosive Light Orchestra komt zaterdag 21 december naar Cool kunst en cultuur voor een epische rockavond vol indrukwekkende vertolkingen van de grote hits van ELO en Jeff Lynne.

Tussen 1973 en 1983 scoorde Electric Light Orchestra wereldwijd vele hits als 'Can't Get It Out of My Head', 'Showdown', 'Living Thing' en natuurlijk 'Mister Blue Sky'. Allemaal geschreven door de voorman en hét gezicht van de band: Jeff Lynne. Het Engelse Explosive Light Orchestra staat garant voor indrukwekkende vertolkingen van de melodische, symfonische klassiekers van hun helden, inclusief later werk als 'All Over The World', 'Hold On Tight' en 'Rock 'n' Roll Is King'. Mensen die de tributeband hebben horen spelen in Engeland zweren dat je het verschil met het originele ELO niet of nauwelijks hoort. De band bestaat uit acht muzikanten, inclusief cellisten en violist want die mogen in een ode aan de koningen van de symfonische rock natuurlijk niet ontbreken!

Kijk hier voor meer informatie en ticket. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in Café Cool? Dat kan! Reserveer dan voor het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Meer berichten