De 'Kids' zijn al helemaal in de kerststemming.
De 'Kids' zijn al helemaal in de kerststemming. (Foto: Aangeleverd)

Kerstconcert Kids with Attitude in Oude Gemaal

HEERHUGOWAARD - Kindertheaterschool Kids with Attitude laat jongens en meisjes uit Heerhugowaard en omgeving al bijna 25 jaar stralen als een ster. Zaterdag 21 december verzorgt de kindertheaterschool twee optredens in het Oude Gemaal. Het belooft een sfeervol optreden te worden met prettige musicalliedjes en kerstnummers.

Speciaal voor de ouderen is een negen minuten durende 'Liedjes van Toen'-medley gemaakt die de kinderen in solo's en in koor zingen. Onder meer 'Banjo Boy', 'Viva Espagna', 'Mamma', 'Que sera sera' en 'Kom van dat dak af' passeren de revue. Een feest der herkenning voor iedereen die de jaren vijftig en zestig bewust heeft meegemaakt! De jongens en meisjes in de leeftijd van zeven tot en met twaalf jaar uit de regio hopen het publiek te kunnen trakteren op een geweldig nostalgisch optreden. Na de pauze brengen de docenten van Kids with Attitude enkele nostalgische liedjes ten gehore, waaronder 'Het Dorp' van Wim Sonneveld.

Dit optreden is de afsluiter van de kersttournee die Kids with Attitude deze periode langs verschillende zorgcentra uit de regio brengt. De kinderen vinden het een eer om voor de ouderen op te treden en liedjes uit hun tijd te mogen zingen!

De eerste voorstelling is van 15.00 tot 16.00 uur; de tweede van 16.30 tot 17.30 uur. Entree € 5,-. Voor kaarten, klik hier

Meer berichten