Spannend! Filmpje kijken.
Spannend! Filmpje kijken. ((Foto: Archief))

Met puber voor NIX naar de film in Vue Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Na een bijna uitverkochte eerste editie van 'de Zondag van NIX', zet bioscoopketen Vue de samenwerking met NIX18 en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voort met een nieuwe editie, zondag 26 januari om 15.00 uur. Omdat 'quality time' met je puber er weleens bij inschiet kunnen ouders op 'de Zondag van NIX' hun zoon of dochter gratis meenemen naar de blockbuster van het jaar in een Vue-bioscoop in de buurt. Hoogste tijd om lekker samen te NIXEN én tijdens een luchtig en gezellig één-op-één moment NIX18 - niet roken of drinken voor je achttiende - ter sprake te brengen.

Bij 'de Zondag van NIX' kijk je samen met je puber naar de blockbuster van het jaar. Nodig jouw puber uit om samen naar deze film te gaan bij een Vue-bioscoop in de buurt en ontvang één kaartje gratis. De Zondag van NIX is in alle Vue-bioscopen in Nederland verspreid over twintig verschillende steden, waaronder Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn. Kijk hier voor tickets en meer info. Wist je dat 'thuis leren drinken' toch niet werkt? En zo zijn er meer misvattingen over alcohol. Neem ze door, zodat je zondag 26 januari vol vertrouwen kan NIXEN met je mondige puber. Maar maak er vooral een leuke dag van!

Over de campagne
De campagne 'Iedereen heeft het over NIX' geeft ouders een steuntje in de rug en laat zien dat praten over niet roken en drinken onder de achttien heel vanzelfsprekend is. Iedereen heeft het er over en vaak zijn kinderen al meer op de hoogte dan de ouders zelf. Voor de zondag van NIX zijn de NIX18-hoofdrolspelers nu ook te zien in een bioscoopcommercial en een online campagne. Hierbij wordt duidelijk dat samen met je ouders naar de film gaan leuk is maar soms ook een beetje ongemakkelijk kan zijn.

Meer berichten