Burgemeesters Kompier (l) en Blase praten over de fusie.
Burgemeesters Kompier (l) en Blase praten over de fusie. (Foto: Fusiemagazine Langedijk en Heerhugowaard)

Burgemeesters Heerhugowaard en Langedijk aan het woord

HEERHUGOWAARD - Lionsclub Heerhugowaard-Langedijk-Obdam en omstreken heeft wederom de burgemeesters van Heerhugowaard en Langedijk, Bert Blase en Leontien Kompier, bereid gevonden om het een en ander te komen vertellen over de fusie van beide gemeenten.

Eerder werd nog gesproken van een 'verloving', hoe staan we er nu voor? Stevenen wij af op een huwelijk of gaat de verloving langer duren? Haarscheurtjes komen reeds nu al tevoorschijn wanneer wij de publicaties lezen met betrekking tot de wensen van de inwoners van Koedijk en Sint Pancras. Zijn dit geloofwaardige publicaties of is het stemmingmakerij? Blase en Kompier lichten graag een tipje van de (bruid)sluier op. En welke rol speelt Alkmaar in het geheel? Wellicht is de burgemeester van die stad volgend jaar ook van de partij tijdens de bijeenkomst van de Lionsclub.

Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zich vooraf aanmelden. De informatieavond is maandag 17 februari vanaf 20.00 uur in de bovenzaal van restaurant Babylon aan de Pannekeetweg 20 in Heerhugowaard.

Meer berichten