Typisch Hollands.
Typisch Hollands. ((Foto: Archief))

Gezellige avond 'Ik hou van Hollands'

'T VELD - De winter is de tijd van gezelligheid. 'Ik hou van Hollands' is de titel van de gezellige Hollandse avond waarmee fanfare 'Samen Voorwaarts' haar publiek zaterdag 25 januari vanaf 20.00 uur verrast in dorpshuis Harmonie aan de Zwarteweg 13b in 't Veld.

Voor slechts € 12,50 krijgen bezoekers een kopje koffie of thee met een Hollandse lekkernij en een avond vol Hollandse hits van vroeger en nu, voor jong en oud. Het concert zal worden aangevuld met leuke intermezzo's en gedurende de hele avond kan er een lekker drankje gekocht worden waarbij 'typisch Hollandse borrelhapjes' gratis worden verstrekt. Kortom, een aangename afleiding in deze donkere wintermaanden.

Ruil een zaterdagavond voor de buis daarom eens in voor een vrolijke avond met bijvoorbeeld familie, vrienden of buren. Kaarten zijn te koop bij Idema Administratie en Advies (Havenstraat 41a, Zijdewind), Kapsalon Margret (Leliehofstraat 16, Heerhugowaard), Bakkerij Beemsterboer (Veluweweg 17, Waarland), Bakkerij Beemsterboer (Zwarteweg 3, 't Veld) en Superrr 't Veld (Rijdersstraat 86, 't Veld). Ook kunnen kaarten gereserveerd worden via svbenefietavond@gmail.com. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de muziekvereniging om onder meer het instrumentarium en de jeugdopleiding te kunnen blijven bekostigen.

Kijk voor meer informatie ook eens op de site of op Facebook.

Meer berichten