(Foto: Aangeleverd)

Bioscoopketen Vue en Qmusic geven tien weken lang prijzen weg

REGIO - Bioscoopketen Vue slaat de handen ineen met radiozender Qmusic, een bioscoopticket van Vue is goud waard bij Q! Van 16 januari tot en met 31 maart worden er elke twee weken diverse prijzen weggegeven met als hoofdprijs een volledig verzorgde '007 No Time To Die trip' in Londen, inclusief vliegtickets, een verblijf in één van de meest luxe hotels in Londen (het voormalig hoofdkantoor van de British Secret Service), een luxe boottocht langs de Theems en nog veel meer. Om de twee weken geven Vue en Qmusic nieuwe prijzen weg. Deze worden in de avondprogramma's van Qmusic DJ's Kai en Joost aangekondigd.

Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue, over de actie: "Voor een grote bioscoopketen als Vue is een samenwerking met één van de grootste radiostations van Nederland heel waardevol. Qmusic is een heel mooi en passend merk om ons mee te verbinden. Samen kunnen we met deze campagne een groot bereik genereren binnen een brede doelgroep en unieke prijzen bieden aan onze bezoekers." Jorn Agterberg, Marketing Manager van Qmusic: "Dit is een unieke samenwerking omdat twee sterke merken traffic naar elkaar genereren en elkaar op die manier versterken. Naast het activeren van bezoekers van Vue naar Q, bevorderen we ook de interactiviteit in de Qmusic app en herhaalbezoek in de Vue-bioscopen."

Actie
Van donderdag 16 januari tot en met 31 maart maken Vue-bezoekers kans op verschillende prijzen met hun bioscooptickets. De prijzen worden aangekondigd via de radioprogramma's van Qmusic DJ's Kai Merckx (19.00 tot 22.00 uur) en Joost Swinkels (22.00 tot 00.00 uur). Hierna is de actie de gehele periode op Qmusic te volgen. De prijzen lopen uiteen van premièretickets bij Vue, tickets voor de Qmusic Foute Party, een Qmusic doucheradio, de Vue Movie Pass en nog veel meer. Om kans te maken op de luxe 'No Time To Die'-trip naar Londen en de overige prijzen moet het Vue bioscoopticket worden geüpload in de Qmusic app.

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen, onder meer in Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn.

Meer berichten